Låt oss sköta städningen av ditt hem

Tack vare hushållsavdraget är det möjligt att få hjälp med städningen till ett överkomligt pris. Vi jobbar i Vasa/Korsholm-området och erbjuder bland annat följande tjänster:

Veckostädning

Vi sköter din veckostädning precis så ofta som du vill – varje till var fjärde vecka. Dessutom gör vi engångsstädningar utan någon bindningstid.

Fönstertvätt

Nytvättade fönster släpper in ljuset och visar ditt hem från sin bästa sida. Att tvätta fönstren själv kan ändå kännas övermäktigt, så varför inte be om offert från oss?

Storstädning

Storstädningen är en städning med extra allt. Vi putsar och städar varje vrå, torkar damm från lister, lampor och vitvarorna i köket. Också väggarna i badrummet får sig en omgång!

Flyttstädning

Att flytta är lätt årets stressigaste händelse. Tänk vad skönt att göra den tunga processen lite lättare genom att överlåta städningen åt någon annan.

Vad kostar det?

Timpris

Våra priser börjar från 40 euro/h, och så tillkommer km-ersättning med start från vårt kontor på Skolhusgatan 40 i Vasa. Vi börjar alltid med en kostnadsfri kartläggning i ditt hem eller på ditt kontor. Ring oss på 040-6796290 så kommer vi överens om en tid!

Kom ihåg hushållsavdraget

Privatpersoner har möjlighet att få hushållsavdrag för städningen. Det här sänker kostnaderna avsevärt då 60% av arbetet går att dra av i beskattningen. Läs mera på skatteverkets hemsida.

Momsfri städning

Vissa personer har rätt till momsfri städning, till exempel på grund av sjukdom eller hög ålder. Här kan du läsa mer om saken, och kolla om du uppfyller kriterierna. Du får också gärna ringa oss så berättar vi mer om momsfri städning.

 

Boka en kostnadsfri kartläggning

Presentkort är alltid en uppskattad gåva

Välj den summa som passar dig bäst och överraska en kär vän eller familjemedlem med årets bästa present!