Låt oss sköta städningen åt dej

När du överlåter städningen till ett proffs får du mera tid över för annat i livet. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska städas och vad som ska göras. Vi använder egna rena städredskap men gärna husets dammsugare om möjligt. Inget måste att plocka undan saker innan städningen, även om det förstås sparar tid för oss om ni gör det. Ring oss på 040-6796290 eller maila brittasocarinas@gmail.com för en kostnadsberäkning.

Veckostädning

Vi strävar efter att det alltid är samma städare som sköter din veckostädning. Städningen utförs precis så ofta som du vill – varje till var fjärde vecka. För att minimera tidsåtgången och möjliggöra bästa städresultat inleder vi gärna med en storstädning. Här kan du läsa mer om vad som ingår i veckostädningen.

 

Engångsstädning

Det går också att beställa städning med längre mellanrum utan att du förbinder dig till ett längre avtal. Engångsstädningarna kan innehålla samma som veckostädning eller skräddarsys enligt dina egna önskemål och behov. Här kan du läsa mera om vad som brukar ingå i en normal städning.

Fönstertvätt

Att tvätta fönstren själv kan ändå kännas övermäktigt, så varför inte be om hjälp? I fönstertvättningen ingår även rengöring av fönsterkarmarna och avtorkning av persiennerna. För att lättast uppskatta tidsåtgång och pris kommer vi gärna på besök innan. Här kan du se vad som brukar ingå i en fönstertvätt.

Storstädning

Storstädningen är en städning med extra allt. Vi putsar och städar varje vrå, inklusive torkar väggar i badrum, torkar damm av lister, lampor och vitvarorna i köket. Här kan du se hela listan på vad som ingår.

 

Flyttstädning

Att flytta är lätt årets stressigaste händelse. Tänk vad skönt att göra den tunga processen lite lättare genom att överlåta städningen åt någon annan. Vi städar hela bostaden från golv till tak enligt dina behov. Här kan du läsa mer om vad som brukar ingå i en flyttstädning.

 

Visningsstädning

Chansen att få en bostad såld är större om den visas från sin bästa sida. Därför lönar det sig alltså att städa den ordentligt före visningen. Har du inte tid och ork att städa själv kan du gärna vända dig till oss.

Dödsbostädning

Att städa ett dödsbo kan vara krävande, både fysiskt och psykiskt. Därför kan det lösa sig att utlokalisera städningen helt eller delvis. Hör av dig så skräddarsyr vi en städning just för dina behov.

Golvvård

För att öka livslängden på golven lönar det sig att ge dem en extra omgång då och då.

Tilläggstjänster

Vid behov gör kan vi också utföra andra tjänster än städning. Vi kan till exempel diska, tvätta, stryka kläder, rengöra ugnen, byta sängkläder eller ge kyl och frys en extra omgång.

Kontakta oss för en prisuppskattning!

Vad kostar det?

Timpris

Våra priser börjar från 40 euro/h, och så tillkommer km-ersättning med start från vårt kontor på Skolhusgatan 40 i Vasa. Vi börjar alltid med en kostnadsfri kartläggning i ditt hem eller på ditt kontor. Ring oss på 040-6796290 så kommer vi överens om en tid!

Kom ihåg hushållsavdraget

Privatpersoner har möjlighet att få hushållsavdrag för städningen. Det här sänker kostnaderna avsevärt då 60% av arbetet går att dra av i beskattningen. Läs mera på skatteverkets hemsida.

Momsfri städning

Vissa personer har rätt till momsfri städning, till exempel på grund av sjukdom eller hög ålder. Här kan du läsa mer om saken, och kolla om du uppfyller kriterierna. Du får också gärna ringa oss så berättar vi mer om momsfri städning.

 

Är du intresserad av städtjänster för företag?