Anna meidän hoitaa siivous puolestasi

Kun annat siivoustehtävät ammattilaiselle, saat itsellesi aikaa muihin asioihin. Sovimme yhdessä siivottavista huoneista ja siivouskäytännöistä. Käytämme aina omia, puhtaita siivousvälineitämme, ja mielellämme talon omaa pölynimuria. Esineitä ei tarvitse välttämättä siirtää pois ennen siivousta, vaikkakin se säästää hieman aikaamme. Soita meille 040 679 6290 tai lähetä viesti osoitteeseen brittasocarinas@gmail.com. Annamme sinulle siivouksesta kustannusarvion.

Viikkosiivous

Samat tutut siivoojat pyrkivät aina hoitamaan viikkosiivouksesi. Siivoamme niin usein kuin haluat – viikoittain, kuukausittain tai useammin. Aloitamme mielellämme perusteellisella alkusiivouksella, mikä säästää aikaa jatkossa.  Lue lisää viikkosiivouksen sisällöstä.

 

Kertasiivous

Voit tilata siivouksen myös harvemmin sitoutumatta pidempään sopimukseen. Kertasiivous voi olle perinteisen viikkosiivouksen kaltainen tai se voidaan räätälöidä toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Lue lisää viikkosiivouksen sisällöstä.

Ikkunanpesu

Ikkunoiden pesu voi tuntua ylivoimaiselta ponnistukselta, joten pyydä meidät avuksesi! Ikkunanpesuun sisältyvät myös karmien puhdistus ja kaihtimien pyyhkiminen. Jotta voimme arvioida ajankäytön, tulemme mielellämme käymään luonasi etukäteen. Lue, mitä ikkunanpesu yleensä sisältää.

Suursiivous

Suursiivouksessa siivoamme kaikki nurkat perusteellisesti. Pyyhimme myös listojen, valaisimien ja keittiökoneiden pölyt ja puhdistamme kylpyhuoneenkin seinät. Lue lisää suursiivouksen sisällöstä.

Muuttosiivous

Ulkoista muuttosiivous, silloin itse muuttaminen on huomattavasti vähemmän stressaavaa. Lue lisää muuttosiivouksen sisällöstä.

Asuntonäyttösiivous

Asunto on helpompi myydä, kun sen parhaat puolet ovat esillä. Perusteellinen siivoaminen ennen näyttöä on kannattava investointia. Käänny meidän puoleemme.

Kuolinpesäsiivous

Kuolinpesän siivoaminen on omaisille raskasta sekä fyysisesti että henkisesti. Siivouksen ulkoistaminen voi silloin olla hyvä ajatus. Ole yhteydessä, räätälöimme tarpeisiisi sopivan siivouksen.

Lattiahoito

Lisäät lattioidesi elinikää huoltamalla niitä säännöllisesti. Varaa meiltä lattiahoito vaikka siivouksen yhteyteen.

Lisäpalvelut

Hoidamme tarvittaessa myös muita kotitöitä siivouksen lisäksi. Voimme esimerkiksi tiskata, pyykätä, silittää, puhdistaa uunin, vaihtaa lakanat ja puhdistaa jääkaapin ja pakastimen.

Pyydä ilmainen hinta-arvio asuntosi siivouksesta!

Paljonko nämä työt maksavat?

Tuntihinta

Hintamme on 40 euroa/h ja siihen tulee vielä km-korvaus toimistostamme osoitteessa Koulukatu 40 Vaasassa. Aluksi teemme ilmaisen kartoituksen kodissasi tai toimistossasi. Soita meille 040-6796290 niin sovimme ajasta!

Kotitalousvähennys

Yksityishenkilöt saavat kotitalousvähennyksen siivouksesta. Tämä pienentää kustannuksia huomattavasti, kun 60 % työkustannuksista voidaan vähentää verosta. Lue lisää verohallinnon kotisivulta.

Arvolisäveroton siivous

Tietyt henkilöryhmät ovat oikeutetut arvolisäverottomaan siivoukseen, esim. sairauden tai korkean iän vuoksi. Tästä voit lukea lisää tarkistaaksesi jos täytät kriteerit. Voit myös soittaa meille, niin kerromme lisää arvolisäverottomasta siivouksesta.